Fysioterapi i hjertet af Østerbro

Når det er vigtigt for dig at være i de bedste hænder, er Fysioterapeuterne Østerbro et godt valg. Vi tilbyder fysioterapeutisk behandling, der når et spadestik dybere og giver dig den hjælp du søger og har brug for.

De resultater, vi skaber med vores patienter, bygger på høj faglighed, håndværksmæssig grundighed og nye evidensbaserede behandlingsmetoder, der skaber helt nye muligheder.

Hos Fysioterapeuterne Østerbro handler det om dig!

Godt håndværk

Du får en grundig undersøgelse og en individuelt tilrettelagt behandling, der med afsæt i klinisk ræsonnering og høj faglighed tager hånd om dig.

Med manuelle teknikker hjælper vi dig med at skabe bevægelighed i led, løsner muskelspændinger og hjælper dig tilbage til aktiviteter, du holder af.

Specialiseret fysioterapi

Specialiseret fysioterapei er en evidensbaseret kombination af fysioterapi og kognitiv adfærds-terapi, hvor det er hele dig, der er i fokus.

Der er påvist en væsentligt bedre effekt på en lang række smerteproblematikker sammelignet med vanlig fysioterapi.

P-ACT kurser

Kom på et kursus, der både appellerer til oplevelse af ro og overskud i øjeblikket, rører dig og lærer dig at skabe små hverdagsmirakler nu og i fremtiden.

Med P-ACT får du en skelsæt-tende læring om, hvordan du reducerer stress, skaber balance og får et liv med færre spændinger og smerter.

Sådan hjælper vi dig tilbage til at gøre det, du gerne vil

Hos Fysioterapeuterne Østerbro, hjælper vores ambitiøse og passionerede fysioterapeuter dig videre. Vi går altid efter årsagen til dine smerter og gener for at sikre, at behandlingen både lindrer og forebygger. Vores mål er altid, at du kan føle bedring, når du går ud ad døren, og at vi sammen forebygger, at skaden vender tilbage.

Vi behandler 

  • Sportsskader
  • Overbelastningsrelaterede gener og smerter
  • Kroniske og komplekse problemstillinger
  • Stressrelaterede symptomer
  • Trivselsudfordringer
  • Problemstillinger, hvor andre behandlere har smidt håndklædet i ringen

Fysioterapeuterne Østerbro har et løbende tværfagligt samarbejde med både kiropraktorer, børnelæger, speciallæger og praktiserende læger.

 

Problemer med Lænderyggen og bækken
Nakkesmerter og spændinger
Hovedpine og hjernerystelse
Hofte- og bækkenproblematikker
Skulderproblemer
Smerter og stabilitet i knæet
Smerter i fødder og ankler
Fysioterapeutisk massage

Det siger patienterne om Fysioterapeuterne Østerbro

Camilla, 20 år

Jeg har i to år haft problemer med min ene knæhase. Det har givet en masse problemer ift. mit arbejde, hvor jeg stort set går eller står op hele vagten. Det begyndte at gøre så ondt til sidst, at jeg måtte tage smertestillende og arbejde i færre timer om ugen. Jeg har været hos flere læger og speciallæger, fået taget røntgenbilleder og været hos en anden fysioterapeut i et længere forløb. Dog uden held. De sagde alle, at der ikke var noget der kunne gøres ved det, udover at holde det i ro så det ikke blev overbelastet. Jeg fik anbefalet at jeg skulle prøve at få en tid hos Winnie. Efter tre gange er der ingen smerter i knæet mere. Winnie havde en helt anden måde at tackle problemet på ift. de andre samt givet forklaringer undervejs, som var nemme at forstå. Jeg er rigtig glad for at jeg gav Winnie en chance, selvom jeg faktisk havde opgivet at gøre mere ved min knæhase.

Bente, SOSU assistent

Jeg har altid dyrket sport for at holde mig i gang. Jeg cykler dagligt til og fra arbejde, danser, går til Vandaerobic og pilates. Trods disse ting har jeg udfordringer med min krop, slid i knæ og ryg, golfalbue, men disse udfordringer har Winnie hjulpet med, og har derfor kunnet passe mit arbejde. Ud over de fysiske udfordringer har jeg fået rigtig god hjælp til at komme igennem en personlig krise grundet dødsfald i familien.

Marianne, 42 år og Cand.mag.

...og så kom jeg ned til Winnie, og det som var helt fantastisk var, at hun kiggede på hele mig – altså holistisk. Så det handlede ikke bare om, at jeg var gået ned med stress, og det handlede ikke bare om min ryg, og det handlede ikke bare om en eller anden lille del, man kunne tage ud fra min krop eller min personlighed – Det handlede faktisk om det hele, og det har jeg aldrig prøvet før.

Pernille, mor og lektor

Min teenagesøn har modtaget P-ACT-behandlinger hos Winnie. Han havde smerter i sin nakke, og vi havde forsøgt os både med kiropraktor og almindelig fysioterapi. Hos Winnie blev min søn mødt med en tilgang, som rummede både hans fysiske symptomer og hans bekymringer og tanker. Min søn blev hjulpet med en forståelse af, at der var en sammenhæng mellem hans nakkespændinger og hans tanker – og at han var nødt til at tale om og arbejde med begge dele for at kunne opnå en bedring.

Camilla, 25 år og studerende

Hele mit liv har jeg været optaget af at være perfektionistisk og behage andre mennesker - på bekostning af mig selv - hvilket har resulteret ikke kun i ryg- og skuldersmerter, men også i en adfærd, hvor jeg ikke har prioriteret mig selv. Igennem mit forløb har jeg ikke blot modtaget fysiske øvelser og behandlinger, men også gennem arbejdet med ACT fået værdifulde redskaber til at håndtere mine nuværende kognitive strategier, der har været en del af min ikke-selvprioriterede adfærd. Dette arbejde har muliggjort skabelsen af nye strategier, der har haft fokus på mig selv. ACT har hjulpet mig i at anerkende, acceptere, og håndtere de følelser, tanker og handlinger, som jeg normalt ville afskærme. En proces, hvor jeg har opnået forståelse for, at disse påvirker de fysiske udfordringer, jeg oplever. Arbejdet med ACT har også hjulpet mig med at identificere værdier, der har betydning for mig - værdier, som tilfører livskvalitet og som jeg ønsker at navigere mit liv efter. Mit forløb har uden tvivl været en af de bedste investeringer i mit liv.

Kontakt

Ringstedgade 8, 2100 København Ø

CVR - 42477141

Åbningstider

Mandag
7:30 - 17.00
Tirsdag
7:30 - 17.00
Onsdag
7:30 - 17.00
Torsdag
7:30 - 18.00
Fredag
8.00 - 15.00
© Fysioterapeuterne Østerbro 2023 | All Rights Reserved.